Outzen Bilcenter er dit autoriserede BMW værksted.

Højt serviceniveau og fagfolk, som er blandt landets absolut bedste.

Indehaver og direktør Bent Outzen startede virksomheden i 1985 og har lige siden bevaret sin passion for det tyske bilmærke. Outzen Bilcenter blev i 2004 en del af BMW Danmark og derved autoriseret BMW Service værksted.

Bent Outzens vision med virksomheden var aldrig at blive de største, men derimod yde en service, som var kendetegnende ved meget personlig betjening og kendskab til hver kundes særlige behov.

Outzen Bilcenter har kunder fra hele landet, som alle kommer, fordi de søger en blanding af gode priser, højt serviceniveau og fagfolk, som er blandt landets absolut bedste.

Salg af brugte BMW biler og
reparation af BMW biler.

Outzen Bilcenter byder i dag på mange facetter i deres forretning, heriblandt salg af brugte BMW biler, reparation af BMW biler under BMW Danmarks krav og guidelines, garantiarbejde for BMW Danmark, stort skadecenter med alt i opretningsudstyr og naturligvis en flot udstilling med alt i BMW Lifestyle tilbehør.

Besøg også BMW danmark HER

Det er ved dansk lovgivning pr. den 1. okt. 2015 fastlagt, at alle danske bilforhandlere og værksteder skal indsætte et link på deres hjemmeside som henviser til ankenævnet for biler. Dette skal kunne benyttes af forbrugeren, såfremt en tvistlighed imellem forhandler og kunde måtte www.bilklage.dk

*NB Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl

Hos os får du personlig betjening og kendskab til dine behov.

Vores vision har aldrig været at blive de største, men derimod at yde en service, som var kendetegnende ved meget personlig betjening og kendskab til hver kundes særlige behov.

Gå til salgsafdeling Se biler til salg

Michael Outzen

Direktør/sælger +45 31152567 Miou@outzen-bil.dk