Brugte BMW. Kompetent rådgivning.

Outzen Bilcenter, BMW rådgivning på første klasse.

Outzen Bilcenter har gennem de sidste 10 år udvidet salgsafdelingen med nye indendørslokaler, som viser salgsbilerne fra deres bedste side.

Outzen Bilcenter er i øvrigt medlem af DAF, som også er din garanti for professionel vejledning.

BMW Salg, finansiering, klargøring og aflevering

Outzen Bilcenter har to sælgere ansat, som varetager ansvaret for salg, finansiering, klargøring og aflevering. Outzen Bilcenter kan huse cirka 20 biler indendørs, så du kan gå i de dejlige omgivelser og forestille dig livet som ny BMW-ejer. Vi guider dig naturligvis igennem dit nye bilkøb, så du bagefter er sikker på, at du har truffet de rigtige beslutninger igennem hele forløbet.

Outzen Bilcenter sætter stor ære i, at bilerne er klargjort ned til mindste detalje, og bruger i gennemsnit mere end 14 timer på at pudse, polere og klargøre. Derfor er vores standard af de højeste i landet på vores salgsbiler. For at undgå forvirring og uheldige situationer, gør vi her opmærksom på, at vi kun reserverer biler såfremt kunden har bedt om dette og indtil da, er køretøjet frit tilgængeligt for andre købere.

Udstillingen

I den flotte udstilling finder du også BMW Lifestyle produkter. BMW Lifestyle er en serie for den stil- og kvalitetsbevidste BMW-ejer. Her spændes over alt fra tøj, tasker, fyldepenne til legetøj for de små. Outzen Bilcenter har mange af disse effekter i udstillingen, men bestiller gerne specifikke ønsker hjem.

Har du spørgsmål?

Alle vores salgsbiler listet i salgslisten er uden leveringsomkostninger. Leveringsomkostningerne dækker over det papirarbejder, der er i forbindelse med en bilhandel. Derudover dækker det også over den klargøring, der laves inden bilen køres ud af værkstedet.

Se biler til salg

Michael Outzen

Direktør/sælger +45 31152567 Miou@outzen-bil.dk