Skadescenter

Benyt et autoriseret BMW Service værksted.

Vidste du, at det er din ret at få lavet din bil, hvor du ønsker uanset, hvilket forsikringsselskab du benytter? Hvorfor så ikke vælge at få din bil lavet på et autoriseret BMW Service værksted. Vi håndterer alle typer af skader, lige fra rudeudskiftning til totalskader. Hos Outzen Bilcenter har vi altid, uanset din aftale med forsikringsselskabet, en lånebil stående klar til dig uden beregning.

Topuddannet personale og standarder som BMW AG sætter.

Vi har det nyeste udsyr inden for skadesreparationer og alle skader bliver lavet inden for de standarder, som BMW AG sætter for at kunne bibeholde fabriksgarantien.

Dine fordele:

  • Autoriseret BMW Service værksted.
  • Gratis lånebil.
  • Hurtig hjælp(taksering inden for 24 timer).
  • Reparationer lavet efter BMW AG standarder.
  • Alt fra glas til karosseriskader.

 

Dokument til at have i bilen

Ved at klikke på dette link vil en PDF-fil åbne. Denne kan du printe ud og lægge i servicebogen, såfremt skaden skulle ske. Så ved føreren af bilen og bjærgningskøretøjet, hvor din bil skal fragtes hen.

Ring og få en snak omkring, hvordan du skal forholde dig, hvis du skulle få en skade.

Online booking her

Du har mulighed for at sende et ønske om bookning af service online. Her kan du selv bestemme tidspunkt. Vi vender herefter tilbage med en bekræftelse på at vi kunne opfylde dit ønske om bookning. Det er nemt, bekvemt og kan gøres uden for firmaets åbningstid.

Book tid på værksted

Michael Outzen

Direktør/sælger +45 31152567 Miou@outzen-bil.dk