Værksted og service

Nyeste test- og udlæsningsudstyr, som fastsættes af BMW Danmark.

For os i Outzen Bilcenter er det vigtigt, at du som kunde ikke skal opleve for stor ventetid og derfor bestræber vi os på at holde vores ventetid nede på et maksimum af tre dage! Det er din sikkerhed for hurtigt at kunne komme på vejene igen.

BMW Service – Mekanikere under konstant uddannelse og udvikling.

Outzen Bilcenter har naturligvis også det nyeste test- og udlæsningsudstyr, som fastsættes af BMW Danmark, til fejlfinding og udlæsning af computersystemer. Men alle disse ting ville ikke være meget værd uden et kompetent personale, og derfor er teknikere og mekanikere under konstant uddannelse og udvikling, såvel teknisk som menneskeligt. På trods af dette, formår vi stadig at være et af Danmark billigste autoriserede BMW værksteder.

Outzen Bilcenter forhandler originale BMW reservedele og sælge til private, samt autoforretninger.

Er uheldet ude
Outzen Bilcenter råder over et stort og flot skadecenter og håndtere alle BMW biler for alle forsikringsselskaber. Skadescenteret har alt i elektronisk opretningsudstyr og arbejder under de forskrifter, som BMW anbefaler for deres biler.

Du får naturligvis altid, i forbindelse med en skade, stillet gratis BMW lånebil til rådighed så længe skaden er under behandling. Husk, det er dig der bestemmer, hvem der skal lave din BMW.
Miljø.

Miljø.
Hos Outzen Bilcenter har vi stor opmærksomhed på vores påvirkning af miljøet. Som et led af BMW, blev Outzen Bilcenter i 2013 ISO14001 miljøcertificeret under Forces auditering. Det betyder, at du kan være sikker på, at Outzen Bilcenter og BMW konstant arbejder på løsningsmodeller, hvor vi prøver at forbedre vores miljøpræstation.

Online booking her

Som noget nyt, har vi her på vores hjemmeside, oprettet muligheden for at sende et ønske om bookning af service online. Her kan du selv bestemme tidspunkt. Vi vender herefter tilbage med en bekræftelse på, at vi kunne opfylde dit ønske om bookning. Det er nemt, bekvemt og kan gøres uden for firmaets åbningstid.

Book tid på værksted

Michael Outzen

Direktør/sælger +45 31152567 Miou@outzen-bil.dk